U bent hier

Ervaringen

Onze vrijwilligers aan het woord

WED 2 juli: "Ik ben heel blij dat ik ben gekomen. Ik voel me nu beter dan deze morgen."

WED 16 juli: Thema : In de bloemetjes gezet worden.

                        "Ook onkruid zijn prachtige bloemen"

                       "Ik pluk geen bloemen, ik pluk de dag"

 

11 aug 2021: Uitstap naar De Haan

Na vele dagen van slecht  weer en regen vertrokken we met volle moed naar De Haan. We kwamen samen op de dijk en de weergoden waren ons goed gezind. De zon scheen en de temperatuur was nog doenbaar. We vertrokken richting duinen voor een korte wandeling waar wel een beetje klimwerk bij te pas kwam. Lunchen deden we op het strand in de zon. Er werd gepraat, geluisterd, gelachen,... Kortom we zijn daar gestrand en na een heel lange pauze keerden we terug langs de kustlijn. Tijd voor een tas koffie met wat lekkers alvorens terug naar huis te keren. Het was voor iedereen een heel fijne dag die in het teken van verbinding stond. Dit doen we nog eens over hé?

 

4 sept. 2021: Uitstap Gent met onze eigen gids AN

Voor onze tweede uitstap kozen we voor een stadwandeling door Gent. An , één van onze vrijwilligers woont al heel haar leven in Gent en bracht ons op mooie plaatsen en unieke winkeltjes en praatte alles vlot aan elkaar. Een natuurtalent zeg maar. Ook hier konden we  in de namiddag  genieten van lekker aangenaam weer. Gent is een heel aangename stad met verborgen pareltjes.

 

WED 10 september 2021: We kregen van onze vrijwilligers een aantal mooie complimenten over de WED. Graag wil ik ze met jullie delen

- CB/ WED is deel van mijn netwerk

- WED en CB zijn mijn vangnet in moeilijkere tijden

- Ik krijg goede tips en adviezen

- Ik voel de herkenbaarheid in kleine dingen

- Iedereen staat aan de zijlijn te supporteren