U bent hier

De weg naar engelland - Ingrid Lammerant

Het boek is niet echt een levensverhaal maar verhaalt vooral het innerlijk beleven van een psychose, de gedachtegang en de 'logica' achter de uiterlijke handelingen.

 Ingrid Lammerant is opgeleid als klassiek filologe. Op haar dertigste vergleed ze in een eerste psychose en kreeg ze de diagnose schizo-affectief. Haar filologische achtergrond kleurde haar psychoses...

Al wat je als waarheid kent wordt onderuit gehaald, een vrije val. Je leert met nieuwe inzichten de wereld te bekijken en te proeven. Je leest de realiteit rondom, je kijkt weer met de verwondering van een kind. Je bent een klein radertje beïnvloed door alles rondom, alles wordt beïnvloed door alles. Je onbewuste pleegt een staatsgreep in je binnenste en spreekt in symbolen en beelden in de buitenwereld. Je speelt je eigen verhaal. Je zintuigen staan volledig open, je bent helderziend, helderhorend en heldervoelend. Je bent totaal open en dus ook extra kwetsbaar. De natuurkrachten en Griekse goden vechten in je binnenste hun gevecht en openbaren zich in de buitenwereld. Alles wordt een teken.

 

Het boek De weg naar Engel-land is nu online te koop op www.shopmybooks.com.

De rechtstreekse link: https://www.shopmybooks.com/BE/nl/book/ingrid-lammerant-4/de-weg-naar-engel-land


De prijs bedraagt €19,99 zonder verzendkosten.